Personalen

På Trumslagaren arbetar fyra pedagoger, varav två förskolelärare och två barnskötare, och en kock som lagar barnens goda mat.

Micaela (förskolechef)

Förskolechef Micaela
Förskolechef Micaela

Jag började som vikarie 2005 och har sedan dess jobbat vidare och utbildat mig till förskollärare. Jag tycker att barns lärande grundar sig i trygghet och leklust, att det är i lek och samspel som de erövrar nya kunskaper. Som pedagog är jag medforskande, utmanar barnen, stöttar dem och synliggör deras lärande.

Hanna (kock)

Kocken Hanna
Kocken Hanna

Jag är utbildad kock sedan 2001 och har även gått en ettårig utbildning som heter eko-vegetariskt kök.
För att orka med lek, lärande och utveckling behövs en varierad, näringsrik kost. För mig är det en rolig och givande utmaning att laga nyttig, tilltalande och god mat till barn. Hoppas kunna inspirera dem till att göra hälsosamma val och väcka intresse för en hållbar kost.

Sandra

Barnskötare Sandra
Barnskötare Sandra

Jag är utbildad barnskötare sedan 2012. Att främja barns lärande genom lek, skapande och träning på en lekfull sätt utan elittänkande men med kvalitet är min största nisch. Som pedagog vill jag att barnen ska uppleva att världen är god. Det försöker jag belysa genom att visa omsorg om varandra och att vårda vår omgivning. För mig är det viktigt att barnen känner sig trygga, har roligt och utvecklas tillsammans på barnens alldeles egna sätt. 

Anastasia

Barnskötare Anastasija
Barnskötare Anastasija

Presentation kommer.