Maten

Maten på Trumslagaren ska vara hemlagad från grunden, näringsrik, varierad och serveras i hemtrevlig miljö.

Ur Vision för Trumslagaren, antagen 2012

 

På Trumslagaren lagas all mat i vårt eget kök av vår deltidsanställda kock Hanna eller av en förälder. Vi försöker hålla nere på halvfabrikat och använder så mycket ekologiska råvaror som möjligt. Till alla måltider serveras självklart grönsaker och frukt. Hanna bakar också ofta bröd till maten.

Trumslagaren tillämpar pedagogiska luncher, vilket innebär att personalen sitter med vid borden och äter tillsammans med barnen.

På Kocken Hannas instagramkonto trumslagarens_mat kan du följa Trumslagarens härliga mat!

Salladsfågel Krämig gryta med sejfilé, saffran, rotfrukter, champinjoner och zucchini. Serverades med kokt potatis och grönsaker. Grönsaksblommor Nybakat bröd! Frukt serveras efter varje lunch.