I vårt kooperativ gör vi många roliga saker, främst för våra barn men också för oss vuxna. Vissa är initierade av föräldrarna och andra av pedagogerna. Här ser du exempel på vad som kan ske under ett år på Trummis.

Påsk, midsommar och jullunch

Vår duktiga kock dukar upp en härlig buffé som alla barn äter tillsammans vid långbord. Dukning och pynt har såklart barnen hjälpt till med.

Halloween

Årets höjdpunkt för barnen. Trummis förvandlas till ett roligt spökhus. Med halloweendisco, spökpyssel och läskig mat. På eftermiddagen är det halloweenfest med föräldrar och barn, där vi alla klär ut oss.

Luciafirande

Barnen lussar för föräldrar och släktingar på Godtemplargårdens stora scen. Sen fikar vi tillsammans med lussekatter, glögg och pepparkakor.

Sommaravslutning och avtackning för de kompisar som ska börja skolan till hösten

Vi sjunger sommarsånger, fikar tillsammans och säger hejdå till våra kompisar som ska börja skolan till hösten.

Trivselgruppen bjuder in

Trivelsgruppen planerar ett antal aktiviteter under året, som tex pulkaåkning, korvgrillning eller lekparkshäng för de familjer som kan/vill vara med.

Årsmöte

En gång per år ses vi för årsmöte. Vid detta möte väljs styrelse och budgeten sätts för nästkommande år.

Fixardag

En förälder per familj träffas på Trummis för att städa, fixa inomhus och utomhus. Sen grillar vi korv tillsammans med barnen.

Första hjälpen kurs för föräldrar

En gång per år får alla föräldrar och personal utbildning i HLR- i Trummis regi.

Cykelfest

Årets höjdpunkt för föräldrarna! Barnen har barnvakt och vi cyklar runt mellan husen i Älvsjö för att äta middag och lära känna varandra bättre.

Afterwork

Två gånger per termin bjuder trivelsgruppen in till after work för alla föräldrar.