Förskollärare sökes

Nu söker Trumslagaren en ny förskollärare som också ska fungera som förskolechef.

Vår kära Pillan ska gå vidare till nya äventyr och vi söker därför den bästa förskolläraren för att ersätta henne!

Läs vår annons på Platsbanken.

Om dig
Vi söker dig som i rollen som förskolechef och förskollärare vill vara med och utveckla vårt föräldrakooperativ. Ditt arbete består av att leda och utveckla förskolans arbetsformer och pedagogiska grund tillsammans med övriga i personalgruppen. Tillsammans jobbar vi för att skapa en trygg och stimulerande miljö för våra barn.

För dig som söker innebär tjänsten en möjlighet att i en liten och väl etablerad verksamhet prova rollen som chef alternativt att vidareutveckla ditt ledarskap. Idag jobbar du som förskolechef eller förskollärare. Du har ett stort intresse för pedagogik, du har på olika sätt haft en aktiv roll i att planera en förskolas verksamhet och organisation och du vill utveckla ditt sätt att leda och inspirera andra.

I din dubbla yrkesroll har du lätt för att samarbeta, du är lösningsinriktad och prestigelös och arbetar medvetet och seriöst med förskolans uppdrag som första steget i vårt utbildningssystem. Kollegialt lärande ser du som en självklar del av utvecklingsarbetet. Tillsammans med kollegorna verkar du för att klimatet på arbetsplatsen är positivt och tillåtande och att idéer och nytänkande kan lyftas, prövas och värderas.

Som person är du trygg i att ta dig an en ledarroll samtidigt som du trivs med att vara en i arbetslaget. Du är engagerad, tydlig och rak och har din utgångspunkt i ett positivt och lösningsfokuserat arbetssätt. Du tror på det kompetenta barnet och vill fortsätta att utveckla vår verksamhet, gärna utifrån ett genusperspektiv.

Eftersom vår verksamhet är småskalig innebär en tjänst som förskolechef hos oss en möjlighet att kombinera det bästa av två världar – tid för pedagogiskt arbete i en liten barngrupp och tid för ditt ledarskap.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Din ansökan skickas till jobb@trumslagaren.nu.