Agnes minns sin fantastiska förskoletid

Agnes var det första barnet som skrevs in på Trumslagaren, hon var då 3 år. Hon har många fina minnen från sin förskoletid.

Agnes
Agnes var det första barnet som skrev in på Trumslagaren, tre år gammal. Bilden är från allra sista dagen på förskolan, 1993. Dags att börja skolan!

”Jag minns att det fanns en känsla av att vi var en stor familj. Föräldrarnas engagemang gjorde stor skillnad och jag minns att jag var stolt över att min mammas hantverk fanns på förskolan. Det var väldigt roligt, tryggt och mysigt att gå på Trumslagaren!

Jag har utbildat mig till förskollärare och arbetar idag som danspedagog. Både när jag har arbetat i förskola och under min utbildning har jag märkt hur väldigt höga krav jag ställer på pedagogisk kompetens, lärarnas lekfullhet och ömhet och hur viktigt det är att skapa en god relation med föräldrarna. Trumslagaren har satt ribban väldigt, väldigt högt för mig och jag är väldigt tacksam för min tid där. Det finns så mycket att säga om allt bra. Om galen lek, allvarliga samtal, kreativitet och utmaningar. Balansen mellan äventyr och lugn och hur de vuxna vågade vara just de tydliga vuxna ett barn behöver omkring sig är någonting jag bär med mig som ledstjärna både i jobbet och privat.”

Tillbaka